VVD Emmen mikt op betrokken ondernemen

EMMEN

VVD Emmen heeft haar verkiezingsprogramma bekend gemaakt, onder de titel Ondernemend & Betrokken.

Dat lijkt een ogenschijnlijke tegenstrijdigheid, stelt de partij zelf, maar dat is het volgens lijsttrekker Johan Scheltens allerminst: “We leggen bewust de nadruk op ondernemerschap en werkgelegenheid. Niet omdat die alles zaligmakend zijn. Maar wel omdat meer banen meer welvaart opleveren. En dus ook meer welzijn.” De partij zegt eerst te willen kijken naar manieren waarop ‘centjes te verdienen zijn’. Het hebben van een baan vindt VVD Emmen één van de belangrijkste invullingen van iemands leven. Scheltens: “Het geeft je zekerheid van inkomen, draagt bij aan je onafhankelijkheid en biedt je kansen voor ontplooiing.” Volgens de lijsttrekker beschikken Emmenaren over een ondernemende mentaliteit. Daar wil hij met zijn partij op voortborduren: “Gezamenlijk dingen voor elkaar krijgen. Vanuit een optimistisch zelfbeeld.”

Auteur

Redactie