SVBO (zo.) ziet SC Elim finale PWZ winnen |

EMMEN/ELIM

Zaterdag vierdeklasser SC Elim zorgde voor een daverende verrassing door voor de eerste keer in de clubhistorie het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi (PWZ) te winnen. De finaledag was zaterdag in de Emmer sporthal Angelslo.

Elim werd tweede in de poule achter titelverdediger Noordscheschut en bereikte de grote finale door MSC in de kruisfinale te verslaan. In de finale won Elim na een 2-1 ruststand met liefst 5-1 van streekgenoot Noordscheschut. De grote man tijdens de finaledag was Mike Doldersum, die negen keer scoorde. In de finale tegen Noordscheschut was hij de uitblinker met vier treffers.

SVBO

De wedstrijd om de derde plaats werd een prooi voor de Emmer zondag eersteklasser SVBO, die hoofdklasser MSC met 5-3 versloeg. MSC maakte een 2-0 achterstand goed, maar gaf na 3-3 de wedstrijd uit handen. De Weide uit Hoogeveen werd vijfde in de eindstand en SV Dedemsvaart zesde.

Auteur

Redactie