Heropening BMN Emmen na verbouwing

EMMEN

Na een grootschalige verbouwing van de Proshop opende BMN Bouwmaterialen gisteren officieel met een feestweek om de vernieuwde shop aan de Pieter de Keyserstraat 10 in Emmen te vieren.

De winkel heeft een grootse metamorfose ondergaan. De inrichting is sterk veranderd en ook het assortiment is vergroot. Op donderdag 11 januari van 15.00 tot 18.00 uur viert de vestiging de feestelijke opening tijdens de nieuwjaarsborrel met demo's van verschillende leveranciers. Tijdens de feestweek zijn er extra acties en staat er elke dag een warme snack op het menu. Klanten maken met hun afhaalbon ook elke dag kans op mooie prijzen. Met bijna tachtig vestigingen is BMN Bouwmaterialen marktleider in Nederland en levert producten en diensten aan bouwprofessionals in de woning- en utiliteitsbouw.

Auteur

Redactie