Benefietdag voor getroffen ouders Emmerhout

EMMEN

Er wordt door het Bewonersbedrijf van de Emmer wijk Emmerhout op zaterdag 13 januari een benefietdag gehouden voor de ouders die een dag voor oudjaarsdag hun kinderen Antonin en Alice zijn verloren door brand in hun woning.

De benefietdag is ten behoeve van de financiële ondersteuning, die door de buren Jan en Claudia Jeuring is opgezet. Het geld is ervoor bedoeld om de getroffen ouders te helpen hun leven weer op te bouwen. Met de crowdfundingactie wil de organisatie de familie Kellner financieel ondersteunen. De benefietdag bestaat uit muziek en wordt in het Bewonersbedrijf Op Eigen Houtje in Emmerhout van 12.00 tot 20.00 uur gehouden. Ook burgemeester Eric van Oosterhout is een gedeelte van die dag aanwezig. Deze benefietdag wordt georganiseerd door Corry Drenth en Jo Doornbos. Onder meer Stradeo Drive-in uit Erica en Sister Sister uit Emmer-Compascuum komen die dag spelen.

Auteur

Redactie