Martin Drent blijft trainer van tweedeklasser DZOH

EMMEN

Oud-profvoetballer Martin Drent blijft langer aan bij het eerste elftal van DZOH. Het bestuur van de club uit de Emmer wijk Rietlanden is blij en trots, dat Drent ook komend seizoen hoofdtrainer van de zaterdag tweedeklasser is.

Nadat aan het eind van seizoen 2016-2017 afscheid werd genomen van een aantal belangrijke DZOH-routiniers, werkt Drent momenteel met de jongste selectie ooit in de DZOH-geschiedenis. “Martin past als mens en trainer goed bij deze spelersgroep en bij DZOH. Martin heeft ook zelf aangegeven het erg naar zijn zin te hebben en veel perspectief te zien in deze jonge groep. Alle reden om het contract met een seizoen te verlengen”, laat DZOH-preses Rinze Savenije weten. “Het bestuur wenst Martin, de staf en natuurlijk de spelersgroep veel succes en plezier met de rest van het huidige seizoen én met het seizoen dat voor ons ligt.”

Auteur

Redactie