Anne Christ verkast van VCG naar VEV

KLAZIENAVEEN-NOORD

Met ingang van komend seizoen gaat Anne Christ aan de slag als hoofdtrainer bij voetbalvereniging VEV in Klazienaveen-Noord.

Christ komt over van VCG uit Geesbrug, waar hij dit seizoen de hoofdmacht onder zijn hoede had. De coach vertrok afgelopen weekend namelijk per direct bij VCG, dat met één punt onderaan staat in de vijfde klasse E. Clubman Willem Post is voorlopig trainer van VCG. De Geesbruggers keerden dit seizoen terug in het standaardvoetbal na een afwezigheid van drie voetbaljaren.

Vlug En Vaardig

Christ uit Nieuw-Dordrecht zette zijn handtekening onder een eenjarig contract bij VEV. Na het terugtrekken van VEV 1 tijdens de huidige jaargang in de zaterdag vijfde klasse, meldt het bestuur van Vlug En Vaardig dat het eerste team komend seizoen weer te bewonderen is in de vijfde klasse op het sportpark achter de Veenkerk.

Auteur

Redactie