Mira Keuenhof expositie bij CKC in Coevorden

COEVORDEN

Het Coevorder Kunstenaars Collectief (CKC) stelt de galerie Kunst op Vijf jaarlijks in januari en februari beschikbaar voor creatieve uitingen, gemaakt door inwoners van de gemeente Coevorden. De expositie is vernoemd naar wijlen Mira Keuenhof. De oud-voorzitter en initiatiefneemster van het CKC overleed in 2015.

Vorig jaar was het thema 3D. Voor de expositie in 2018 zijn er werken in zwart-wit gevraagd. Het aanbod is zeer divers en verrassend. Tekeningen, foto’s, schilderijen en objecten zijn ingebracht door meer dan veertig deelnemers. De opening is op zaterdag 6 januari om 15.30 uur. De expositie duurt tot vrijdag 16 februari. De galerie Kunst op Vijf aan de Sallandsestraat 5 is open van woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en op koopzondagen. De entree is gratis. Informatie is ook te vinden op de website van het collectief: www.kunstopvijf.nl.

Auteur

Redactie