Volksbank Cup vanaf vanavond in Emlichheim

EMLICHHEIM/COEVORDEN

De Duitse amateurclub SV Grenzland Laarwald - vlak over de grens bij Coevorden - houdt van donderdag 4 tot en met zondag 7 januari de vijftiende editie van de Volksbank Cup. Het internationale zaalvoetbaltoernooi met zeven Nederlands clubs is in de Vechtetalhalle in Emlichheim. Titelverdediger is SV Grenzland Laarwald.

De eerste voorronde avond is op 4 januari vanaf 19.00 uur voor Noordscheschut, SV Grenzland Laarwald 2, Germanicus en GSV Ringe/Neugnadenfeld (groep A). Groep B bestaat diezelfde avond uit Raptim, thuisclub Union Emlichheim, Olympia Uelsen en SV Hoogstede.

Dalen

De tweede voorronde avond is op 5 januari vanaf 19.00 uur voor ASC Wielen, Dalen, EMMS uit Slagharen en TSV Georgsdorf (groep C). Groep D wordt die avond gevormd door SV Grenzland Laarwald, Veldhausen, SC Erica en SV Pesse. De groepswinnaars en de nummers twee plaatsen zich voor de finaledag op 7 januari vanaf 14.00 uur. De grote eindstrijd wordt rond de klok van 17.45 uur verwacht in Emlichheim.

Auteur

Redactie