Wildlands Foto van Week - 1

EMMEN

De eerste Wildlands Foto van de Week in 2018 is gewonnen door Liv Jongman uit Hengelo. Zij fotografeerde dit nijlpaard van wel heel dichtbij.

Als het buiten te koud is, kunnen de bezoekers in de stallen dicht bij de dieren komen. Zo dicht dat je de ogen gedetailleerd in beeld kan brengen. En dat is bij deze foto goed uitgevoerd. Het slijm rondom de ogen, het oog zelf, elk groefje op de huid, stro en de rode zonwerende zweetvlekken boven het oog. Het is een foto waar je naar blijft kijken. Bijzonder om een drieduizend kilo zwaar dier op deze manier te kunnen bekijken.

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken. Stuur ook uw naam en woonplaats mee. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een Maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands, die de winnaar bekend maakt.

Auteur

Redactie