Nieuw dalkortingsproduct voor reizigers

EMMEN/COEVORDEN

Een nieuw dalkortingsproduct voor de OV-chipkaart is sinds 1 januari te koop bij Qbuzz en Arriva: Dalvoordeel Noord-Nederland.

Met dit product reizen klanten tijdens daluren in onder meer Drenthe met veertig procent korting in de bussen van Qbuzz en de bussen en treinen van Arriva. Dalvoordeel Noord-Nederland kost 25 euro en is twaalf maanden geldig. Dalvoordeel is doordeweeks geldig in de bussen voor 7.00 uur en na 9.00 uur. In de treinen van Arriva is Dalvoordeel doordeweeks geldig voor 6.30 uur en na 9.00 uur. In het weekend en op nationale feestdagen geldt Dalvoordeel Noord-Nederland de hele dag in de bus en regionale trein.

Opvolger

Dalvoordeel Noord-Nederland is de opvolger van het bekende 40/4 reisproduct. Dit kortingsproduct bood tijdens daluren veertig procent korting in de bussen van Qbuzz. Dat reisproduct is nu niet meer verkrijgbaar. Reizigers in het bezit van een nog lopend 40/4-reisproduct kunnen tot 1 februari tijdens daluren met korting reizen in de bussen van Qbuzz. Meer informatie staat online op de website www.dalvoordeelnoordnederland.nl.

Auteur

Redactie