Nieuwjaarsreceptie gemeente Emmen voor iedereen

EMMEN

De gemeente Emmen houdt vrijdag 5 januari de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie. Die vindt net als vorig jaar plaats in het Emmer Atlas Theater. Ook de inwoners van de gemeente Emmen zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

De avond begint om 20.00 uur en de inloop start een kwartier daarvoor. Vanaf dat moment speelt het Veenkoloniaal Symfonieorkest onder leiding van Lubertus Leutscher. Eline Faber van de gemeente Emmen praat de avond aan elkaar. Die avond bestaat uit de nieuwjaarsspeech van burgemeester Eric van Oosterhout, de bekendmaking van de Emmenaar van het Jaar, de uitreiking van de Cultuurprijs en er is muziek van Isa Zwart en Rowdy Prins. De kandidaten voor de Emmenaar van het Jaar zijn Eric van der Veen, Joop Reilman, Hannie Alting, Peter van Dijk en Geert Huitema. Van Oosterhout maakt de Emmenaar van het Jaar bekend. De genomineerden voor de culturele aanmoedigingsprijs zijn Karin Siebring, Anna-Sophie Bakker, Paul Barelds, Iris Sijbom en de eerdergenoemde Isa Zwart. Cultuurwethouder Robert Kleine reikt de prijs uit.

Auteur

Redactie