Het jaar 2017 door de lens van Emmenaar Paul Barelds | Fotoreportage

EMMEN

Fotograaf Paul Barelds uit Emmen is dit jaar vaak voor de ZuidOosthoeker op pad geweest. Nu het jaar er bijna opzit, is dat voor de krant een mooi moment om het jaar 2017 in de regio aan de hand van zijn foto’s nog eens door te nemen.

De bijzondere momenten volgens Barelds, die hij dit jaar vastlegde zijn: het levende beelden festival op de stadsvloer van Emmen, de Color Run in de oude zoo, Isa Zwart die het Drèents Liedtiesfestival en de publieksprijs van het Suns Festival in Udine won, initiatiefneemster Tjitske Dijkstra van de kraanvogelexpositie Room of Hope, de Para-Cycling World Cup in Emmen, de wielerhelden Joop Zoetemelk, Jan Janssen en Hennie Kuiper met rondemiss Joyce Capellen tijdens de Gouden Pijl, Bouke Scholten bij de Uitmarkt Emmen, volksheld Jannes bij het Sterren Muziekfeest op het Plein op het Marktplein, Emmenaar van het Jaar Ingo Leth tijdens de onthulling van het schilderij en gezelligheid bij het Full Colour Festival.

Auteur

Redactie