Update: Twee kinderen omgekomen bij woningbrand

Emmen

EMMEN - Aan de Laan van de Marel in Emmen zijn zaterdagochtend twee kinderen om het leven gekomen bij een grote woningbrand.

EMMEN - Aan de Laan van de Marel in Emmen zijn zaterdagochtend twee kinderen om het leven gekomen bij een grote woningbrand.
Volgens de politie zijn de slachtoffers een 6-jarig jongetje en zijn 5-jarige zusje. De ouders van de kinderen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Zij hebben veel rook ingeademd. Bij de brand is ook een hond omgekomen. De brand brak rond tien voor acht uit. De brandweer heeft de brand inmiddels onder controle. Waardoor het vuur kon ontstaan, is nog niet bekend. Burgemeester Eric van Oosterhout van Emmen kwam zaterdagochtend naar de rampplek. Hij spreekt van een ''vreselijk drama''. https://twitter.com/evoosterhout/status/947022469826842624