Mustangs zet vrijwilligers in het zonnetje

EMMEN

In aanwezigheid van de thuisspelende teamleden van de Emmer basketbalvereniging EBV Mustangs werd een aantal vrijwilligers, dat zich al heel lang inzetten voor de vereniging, benoemd als Lid van Verdienste.

Het gaat om Joke van den Hof, Corrie Kardijk, Peter Zoeteman en Jeffrey Klumper. Met een cadeau en een bloemetje zijn deze vrijwilligers namens alle leden van Mustangs bedankt voor hun jarenlange inzet. Ook de vrijwilligers die samen gezorgd hebben voor de verbouwing van de kantine van EBV Mustangs, werden bedankt en in het zonnetje gezet. Ook werd er aan alle vrijwilligers van de club een kerststol uitgereikt als blijk van waardering voor hun inzet in het afgelopen jaar. “Zonder de inzet van al deze vrijwilligers is het niet mogelijk om de basketbalvereniging draaiende te houden”, laat de organisatie weten.

Auteur

Redactie