Peter Timmer nieuwe trainer vv Drenthina

EMMEN

Het bestuur van de Emmer voetbalvereniging Drenthina heeft overeenstemming bereikt met Peter Timmer (45) over een éénjarig contract als hoofdtrainer van de zaterdag tweedeklasser. Met ingang van het seizoen 2018-2019 geeft de Emmenaar leiding aan de eerste selectie.

Timmer was tot en met afgelopen seizoen trainer van vv Bargeres in Emmen, waarmee hij zowel promoveerde als degradeerde. De oud-speler van onder meer Valthermond en ZBC heeft dit seizoen geen club vanwege een ingrijpende operatie aan zijn knie en de revalidatieperiode. Hiervan is hij nu volledig hersteld, weet Drenthina.

Leraar

Met het contracteren van Timmer - hij is leraar in dienst van scholengemeenschap De Nieuwe Veste in Coevorden en Hardenberg - kiest Drenthina volgens preses Willem Jan Alders voor een relatief jonge, minder ervaren, ambitieuze en enthousiaste trainer. Alders: “Als mens denken wij dat Peter goed past bij onze club. Ook dat is erg belangrijk.”

Auteur

Redactie