Wildlands Foto van de Week - 35

EMMEN

De laatste Foto van de Week van december - en van 2017 - is gewonnen door Joyce Sandifort-Smith uit Emmen. Zij fotografeerde deze badderende regenbooglori.

Een razend knappe foto die op het juiste moment is geschoten. Het is niet eenvoudig om kleine badderende vogelsoorten te ‘bevriezen’ op de foto. Het oog is scherp, de vleugel staat mooi gepositioneerd en de vele kleuren van de lori zijn goed zichtbaar. Je krijgt niet vaak de kans een lori op deze manier te zien.

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken. Stuur ook uw naam en woonplaats mee. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een Maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker

Auteur

Redactie