Muzikale talenten De Wegwijzer brengen publiek in vervoering

GEESBRUG

In dorpshuis de Tiphof in Geesbrug klonk vorige week kerstmuziek. Elke donderdagmorgen komen inwoners van het dorp samen in de buurthuiskamer om te kletsen en te eten.

Vlak voor Kerst speelde het schoolorkest van cbs De Wegwijzer uit Geesbrug kerstnummers. Het publiek was onder de indruk van de prestaties van de jonge muzikanten. Zeven muzikale leerlingen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 speelden vol enthousiasme onder begeleiding van Miriam Bussemaker. Away in the Manger, God rest ye merry gentlemen, Stille nacht, Heilige nacht en Jingle Bell Rock werden gespeeld. Vooral de diversiteit aan instrumenten maakte het tot een vrolijk geheel, zag Bussemaker. Na een goede generale repetitie in het dorpshuis gaf het orkest ’s avonds tijdens de kerstviering van de school opnieuw een concert.

Auteur

Redactie