Ramkraak Emmer kledingzaak onder de loep

Emmen

EMMEN - Vier mannen drongen middels een ramkraak op 22 november on drie uur 's nachts een Emmer kledingzaak binnen. Ze maakten een grote partij kleding buit. De politie stelt een onderzoek in naar een ramkraak.

EMMEN - Vier mannen drongen middels een ramkraak op 22 november on drie uur 's nachts een Emmer kledingzaak binnen. Ze maakten een grote partij kleding buit. De politie stelt een onderzoek in naar een ramkraak.

De toegangsdeur van de winkel werd met veel geweld opgebroken. Na de inbraak reden de daders op scooters weg. Doordat de politie snel ter plaatse was werd één van de verdachten op heterdaad aangehouden.

De bewakingscamera maakte opnames van de verdachten. De politie wil graag in contact komen met mensen die die één of meerdere daders denken te herkennen of die informatie hebben over deze zaak.


Auteur

Jessica Koning