Morgen komedie in Atlas Theater vol liefde en wraak

EMMEN

Liz Snoijink, Susan Visser en Porgy Franssen zijn te zien in Arthur Japin’s De man van je leven. In deze sprankelende komedie gaat een vrouw op zoek naar een nieuwe liefde voor haar eigen man. Schrijver Arthur Japin bewerkt - na het veelgeprezen Vaslav - opnieuw één van zijn romans voor het theater.

De man van je leven is een sprankelende komedie waarin Tilly (Liz Snoijink) na twintig gelukkige jaren met haar man Marius (Porgy Franssen) te horen krijgt dat zij ernstig ziek is en niet lang meer te leven heeft. Ze besluit om – buiten medeweten van Marius – alvast een opvolgster voor zichzelf te regelen. Iemand die net zoveel van hem kan houden als zij. Via een datingsite komt ze in contact met Iris (Susan Visser), de ideale kandidaat zo lijkt het. Maar wat Tilly niet weet is dat Marius een geheime affaire met deze Iris heeft gehad, die nog maar net beëindigd is. Wanneer Tilly de twee samenbrengt, verandert haar tragedie in een komedie van misverstanden. Niets is wat het lijkt. Wie speelt hier een spel met wie?

Meer informatie

Deze sprankelende komedie vol liefde, trouw, overspel en wraak - De man van je leven - is op vrijdag 22 december vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie.

Auteur

Redactie