Naast arrestatie ook diverse goederen in beslag genomen tijdens politieactie

Emmen

DRENTHE - De politie heeft dinsdag in Drenthe een actie gehouden gericht op verdovende middelen. Een 49-jarige inwoner van Hollandscheveld is aangehouden. Ook werden diverse goederen in beslag genomen.

DRENTHE - De politie heeft dinsdag in Drenthe een actie gehouden gericht op verdovende middelen. Een 49-jarige inwoner van Hollandscheveld is aangehouden. Ook werden diverse goederen in beslag genomen.

Op grond van informatie en een  snelle werkwijze wil de politie illegale situaties rondom verdovende middelen aanpakken en verdachten aanhouden. Tijdens de actie kreeg de politie ondersteuning van zoekteams van het Korps Mariniers. Gedurende de dag vonden doorzoekingen plaats op vier terreinen. In Geesbrug werd op een bedrijventerrein niets aangetroffen. Op twee locaties in Hoogeveen en in een woonhuis in Hollandscheveld vonden agenten wel diverse goederen. Deze goederen zijn in beslag genomen. Het gaat onder meer om een nog nader te bepalen hoeveelheid drugsgelijke stof en een vuurwapen. De politie zet het onderzoek de komende dagen voort.

Auteur

Jessica Koning