Man kneust ribben tijdens Dickens Walk

EMMEN

In de voormalige dierentuin in Emmen is gisteren aan het eind van de middag iemand gevallen in de gracht die voorheen behoorde tot de savanne. De man bezocht de Dickens Walk en wilde een foto maken. Achteruit lopend viel hij volgens schatting van de politie zo'n twee meter naar beneden.

Politiewoordvoerder Ron Reinds: "De man is door medewerkers van de beveiliging, brandweer en politie op een plank uit de savanne gehaald en door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij kon het ziekenhuis 's avonds alweer verlaten, maar heeft wel gebroken ribben aan de val overgehouden. Het incident is doorgegeven aan de gemeente Emmen, aangezien deze verantwoordelijk is voor de veiligheid van dergelijke evenementen.  Wellicht moet de veiligheid of de verlichting aangepast worden."

Auteur

Norma Riemersma