Kandidatenlijst CDA Coevorden is bekend

COEVORDEN/OOSTERHESSELEN

Het CDA Coevorden heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 vastgesteld. “We koersen af op minstens vier zetels, maar hopen op één of twee meer”, zegt de eerder gekozen lijsttrekker Gertjan Zuur.

De Oosterhesseler fractievoorzitter wordt op de lijst gevolgd door huidig wethouder Jeroen Huizing. De inwoner van Sleen is opnieuw kandidaat voor het wethouderschap, mocht de partij deel uit gaan maken van het nieuwe college. Op nummer drie staat Sandra Katerberg uit Diphoorn en vierde op de lijst staat Eddy Heeling uit Sleen.

Andere kandidaten

De andere kandidaten zijn Lidy Klein Gunnewiek (Holsloot), Epke Wiersma (Zweeloo), Gerard Weitkamp (Noord-Sleen), Einte Euving (Meppen), Jaap-Jan Geertsema (Coevorden), oud-wethouder Ruud Wilting (Erm), Roelof Speelman (Coevorden), Romy Robbers-Frensen (Aalden), Jaap van der Linden (Erm), Gerrit Wolting (Gees) en de Aaldense Greet de Vries-Heeling.

Auteur

Redactie