Wildlands Foto van de Week - 33

EMMEN

De Foto van de Week is deze keer gewonnen door Diena Schimmel-Gringhuis uit Emmer-Compascuum.

Zij maakte deze prachtige close-up van één van de breedvoorhoofdkrokodillen, die in de Vlindertempel leven. De focus op het prachtige reptielenoog spreekt erg aan en de details van de tekeningen op de kop zijn mooi en scherp in beeld gebracht.

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken. Stuur ook uw naam en woonplaats mee. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een Maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker.

Auteur

Redactie