Opsporing Verzocht zoekt slachtoffers No Surrender

Emmen

EMMEN - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan No Surrender. De politie Drenthe roept via deze weg slachtoffers op zich te melden.

EMMEN - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan No Surrender. De politie Drenthe roept via deze weg slachtoffers op zich te melden. Vanochtend is de 53-jarige leider van de motorclub aangehouden op verdenking van (zware) mishandeling, afpersing, bedreiging, diefstal met geweld en valsheid in geschrifte. De politie krijgt signalen dat een flink aantal slachtoffers geen aangifte durft te doen. Om het belang van het doen van aangifte te benadrukken en slachtoffers te vragen om alsnog aangifte te doen besteedt Opsporing Verzocht vanavond om 20.30 uur op NPO1 aandacht aan het onderzoek. De herhaling is op woensdag 13 december om 11.40 uur op NPO2.
Tijdens de uitzending kan informatie doorgegeven worden aan het telefoonpanel in de studio via 0800-6070. Informatie geven kan uiteraard ook anoniem.