UPDATE: Voetganger overleden na aanrijding Oosterhesselen

OOSTERHESSELEN

Bij een aanrijding tussen een automobilist en een voetganger op de Oosterhesseler Wethouder K. Schepersweg is vrijdagavond de voetganger om het leven gekomen.

Het slachtoffer is een 34-jarige man uit Polen. Klap tegen auto Een 56-jarige automobilist uit de gemeente Coevorden reed over de N854 vanuit de richting Dalen in de richting van Oosterhesselen. Ter hoogte van de oversteek bij de Waterveenseweg hoorde hij een klap tegen zijn auto. Toen hij stopte en uit de auto stapte zag hij het slachtoffer in de berm liggen. De 56-jarige verleende direct eerste hulp en heeft hulpdiensten gewaarschuwd. De afdeling Verkeersongevallen Analyse heeft onderzoek gedaan. Het vermoeden bestaat dat de 34-jarige te dicht bij de weg stond of wilde oversteken. Hulpverlening mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plaatse. Getuigenoproep Op het moment van de aanrijding reden er meerdere auto's op de Wethouder K.Schepersweg. De politie heeft nog niet met getuigen gesproken. Heeft u meer informatie voor de politie over de aanrijding, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Auteur

Sanne Oving