Lamberink Makelaars ook in Coevorden

COEVORDEN

Lamberink Makelaars heeft nu ook een vestiging in Coevorden. Martin Dragtstra heeft de makelaarsportefeuille van BD Makelaars in Coevorden overgedragen aan Lamberink Makelaars & Adviseurs. Dragtstra gaat na 45 jaar in de makelaardij genieten van meer vrije tijd.

Lamberink Makelaars & Adviseurs bestaat binnenkort dertig jaar. In 1988 opende Harry Lamberink zijn eerste makelaardij in Assen. “Wij kennen de markt en beschikken over een groot netwerk van huizenzoekers en huizenverkopers. Graag zetten we onze ervaring en ons netwerk in om ook voor Coevordenaren hun huis succesvol te verkopen”, zegt vastgoedadviseur Bianca Karsten. Zij is het nieuwe gezicht van Lamberink op de Coevorder huizenmarkt van Coevorden en werkt samen met Erik Holties, die registermakelaar- en taxateur is bij Lamberink Emmen en Coevorden.

Auteur

Redactie