MHC Coevorden heet honderdste lid welkom

COEVORDEN/STEENWIJKSMOER

Hockeyclub MHC Coevorden is groeiende. Laurien Raatjes uit Steenwijksmoer werd tijdens de feestelijke pietentraining voor de F-pupillen in het zonnetje gezet als officieel honderdste lid van de club.

MHCC organiseerde het afgelopen seizoen verschillende activiteiten om leden te werven. Zo was er tijdens het zaalseizoen een vriendjes- en vriendinnetjestraining. Tijdens de Koningsspelen gaf MHCC verschillende clinics bij meerdere scholen in Coevorden en omgeving. Dit alles leidde tot veel aanmeldingen van nieuwe leden.

In het zonnetje

Zo werd Laurien Raatjes recent door haar ouders opgegeven als lid van MHCC. Omdat de club blij is met nieuwe leden, werd Laurien tijdens de eerste zaaltraining in het zonnetje gezet. Uit handen van trainster Aniek Lubberman ontving ze namens de club een presentje. Laurien was erg verrast door alle aandacht en heel blij met de fraaie cadeautjes. Sinds de aanmelding van Laurien heeft de teller niet stilgestaan. MHCC hoopt binnenkort de 120 leden te halen. Tijdens het zaalseizoen dat afgelopen weekend startte, werd een vriendjes- en vriendinnetjestraining gehouden. Zo konden nog meer kinderen kennismaken met de sport.

Auteur

Redactie