Eerste beursvloer in Emmen een succes

EMMEN

De Emmense Uitdaging organiseerde op donderdag 23 november de eerste editie van de Beursvloer in Emmen. Een opkomst met meer dan honderd bezoekers vanuit maatschappelijke organisaties, verenigingen en ondernemingen die zich na de klap op de gong door wethouder Jisse Otter verdeelden over de vier zogeheten Hoekmannen en Hoekvrouwen.

Op het centrale verzamelpunt was het een komen en gaan van mensen die de matchformulieren kwamen brengen. Het idee is dat bedrijven aan elkaar worden gekoppeld door middel van vraag en aanbod. Stel dat Sigrid’s Garden een pot verf nodig heeft, maar de kosten niet kan dekken, dan kan Olijslager uit Emmen bijspringen en sponsoren. Niet alle matches waren in euro’s uit te drukken, maar wel in waarden. Na precies een uur – toen de beurs voorbij was – werd het resultaat bekendgemaakt: 55 matches met een maatschappelijke waarde van 36.540 euro.

Auteur

Redactie