Retropop wordt tweedaags festival

EMMEN

Retropop verandert volgend jaar van een één- naar een tweedaagsfestival. Dat maakte de organisatie vorige week bekend.

De zeventiende editie is op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni. Ook zijn de eerste namen voor het festival aan de Grote Rietplas in Emmen bekendgemaakt. De muzikale reis van verleden, via heden naar de toekomst brengt op vrijdag Dare Devils, Ronnie Flex & Deuxperience Band en Racoon.Op zaterdag keert op veler verzoek de Tribute Stage terug met Rootsriders (Bob Marley), Forever Amy (Amy Whinehouse) en Bouke (Elvis). Nieuw is de No LimitStage met The Godfathers en Chi Coltrane. De Jeugd van Tegenwoordig wordt de afsluiter op de FutureStage. Daar spelen ook Canshaker Pi, Eut en Jeangu Macrooy.Chef’Special opent op de MainStage. Bryan Ferry sluit het festival af. Ook Anastacia maakt haar opwachting op het hoofdpodium van Retropop.

Auteur

Redactie