Zalf: schaamteloosheid, expressiviteit en liedjes met hitpotentie

EMMEN

Kirsten van Teijn heeft jeuk, al haar hele leven lang. Jeuk komt van binnenuit, jeuk is een emotie, maar Kirsten krijgt ook jeuk van de wereld om haar heen.

Als kind ingepakt in een krabpakje, als puber in coltruien gepropt. En van de wereld om haar heen krijgt ze alleen maar nog meer jeuk. Alleen: moet ze krabben waar het jeukt of wordt het dan erger? En gaat het dan misschien weer ergens anders jeuken? En als iemand zegt ‘stop’ wordt het alleen maar erger. Kirsten stopt niet, ze is pas net begonnen. Haar tweede avondvullende programma is een muzikale cabaretvoorstelling die de jeuk naar het theater brengt, maar ook de zalf. Zalf met Kirsten van Teijn is op vrijdagavond 8 december vanaf 20.30 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie