EKC 2000 verliest kostbare punten tegen Hellas’63

EMMEN

In een stevige wedstrijd in sporthal Emmerhout wist EKC 2000 voor de tweede keer op rij niet te winnen. Tegen de bezoekers van Hellas'63 uit Nunspeet kwam de ploeg uit Emmen niet verder dan een 18-22 verlies.

Waar het tweede er wel in slaagde om een ruime achterstand in de laatste minuut knap om te buigen in een 18-17 winst, lukte dat het eerste team helemaal niet. De eerste helft ging gelijk op en EKC 2000 nam zelf enkele malen een kleine voorsprong. Na de stand 9-9 wist Hellas’63 de ruststand te bepalen op 10-13. Na rust verhardde de wedstrijd, maar wist EKC 2000 echter niet dichterbij te komen. Er werd niet volhard in het eigen spel en ook wist de ploeg maar moeilijk tot scoren te komen. Uiteindelijk werd terecht met 18-22 verloren en werden de punten meegenomen uit Emmen.

Lastig

Hoofdcoach Atte van Haastrecht na afloop: “Het is duidelijk dat we het lastig hebben tegen ploegen met veel lengte, maar we moeten niet in paniek raken en gewoon ons eigen spel blijven spelen. Met veel lengte bij de tegenstanders is het juist belangrijk om snel en gevarieerd te blijven spelen. En het tegenovergestelde gebeurt dan steeds. Elke week zullen we blijven vechten om de punten, want we horen zeker in deze klasse thuis.”

Auteur

Redactie