Viering feestdag Sint Pannekoek in hartje Vestingstad

COEVORDEN

De nationale feestdag Sint Pannekoek wordt op woensdag 29 november gevierd. Coevorden doet voor de tweede keer mee.

Het feest is in ‘t Stadhuys aan de Sallandsestraat in het stadscentrum. Stichting De Nieuwe Opbouw werkt op 29 november samen met Stichting Sint Pannekoek Groningen. Naast het eten van pannenkoeken wordt het verhaal van Sint Pannekoek verteld. Er zijn diverse spelletjes en er kunnen strips worden gelezen. Verder is er een wedstrijd pannenkoek versieren en stroop gieten. Het feest wordt gehouden van 16.00 tot 19.00 uur en is bedoeld voor kinderen van de basisschool en voor ouderen in de binnenstad. Deelname aan het feest is gratis, maar aanmelden is gewenst. Dit kan tot en met maandag 27 november in ’t Stadhuys of via de pagina op Facebook van ‘t Stadhuys.

Auteur

Redactie