Marktkauf Meppen in nieuw onderkomen

MEPPEN

Na een bouwperiode van tien maanden opende onlangs het nieuwe onderkomen van supermarkt en warenhuis Marktkauf in het Duitse Meppen. De investering is twaalf miljoen euro en het nieuwe gebouw vervangt de drie panden waarin de zaak jarenlang was te vinden.

Filiaalmanager Fabian Beyer is een tevreden man: “Met onze nieuwe inrichting zetten we in op funshopping. Dat is een nieuwe trend in het winkelen met onder meer een showkeuken en een breder assortiment. We verwachten hiermee voorlopig weer jaren vooruit te kunnen.” De vakhandel in Meppen voor elektronica, tweewielers, speelgoed en sportartikelen is ondergebracht in een geheel gerenoveerd ander gebouw. Binnenkort wordt begonnen met de sloop van het oude gebouw. Daardoor komt er plaats voor 650 nieuwe parkeerplaatsen.

Auteur

Redactie