Samenvatting oeuvre Alex Roeka tijdens jubileumconcert

EMMEN

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes. Welgeteld 25 jaar later kan hij terugkijken op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies. Ook wordt hij gezien als de Nederlandse evenknie van songwriters als Bob Dylan en Leonard Cohen.

In zijn eerdere programma’s maakte hij maar zelden gebruik van oude nummers. Hoogste tijd dus om de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in deze jubileumvoorstelling terug in het licht te halen. De fans zullen blij zijn liedjes als Neem Dit Kleine Hart Van Mij, Vuur En IJs, Kermis In Ravenstein, Lege Ochtendkroeg en vele andere weer in het theater te kunnen horen. En mensen die Alex Roeka niet kennen, kunnen de schade inhalen en zullen aangenaam verrast worden door de persoonlijke kracht van zijn repertoire. En toen ineens… laat in een wervelend jubileumprogramma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar. Roeka’s elfde programma belooft de glorieuze samenvatting te worden van een veelbewogen, gedreven en eigenzinnig zangersleven. Alex Roeka is met En toen ineens… op donderdag 30 november vanaf 20.30 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie