Wildlands op herhaling met avondopenstelling

EMMEN

Net als vorig jaar organiseert Wildlands Adventure Zoo Emmen de zogenoemde WildNights tijdens de kerstvakantie. Dat betekent veel bijzondere lichtshows en lichtelementen tijdens avondopenstellingen.

Die avonden is er een speciale wandelroute uitgezet in het park. Niet alle delen van het park zijn ‘s avonds toegankelijk in verband met het dag-nachtritme van de dieren. Niet alle dieren zijn dus te zien. De openstelling is een herhaling van vorig jaar, behalve dat er deze keer hier en daar wat wordt uitgebreid. De videoproducties zijn bijvoorbeeld langer en de overdekte speelhal Animazia is aan de wandelroute toegevoegd. Er is extra entertainment op het Kompasplein - het plein na binnenkomst - waar ook weer de nodige foodtrucks staan. Een magische show - die vier keer per avond wordt afgewerkt - moet het geheel extra spectaculair maken. WildNights vindt van 22 december tot en met 7 januari plaats. Op Eerste Kerstdag en op Nieuwjaarsdag is de avondronde gesloten.

Auteur

Redactie