Het Ambacht al 25 jaar in Coevorden centrum

COEVORDEN

Cadeauwinkel Het Ambacht bestaat 25 jaar in Coevorden centrum. De zaak in winkelcentrum Gansehof wordt gerund door mensen met een verstandelijke beperking. Het aanbod is een mix van ingekochte en zelfgemaakte artikelen.

De winkel heeft op de begane grond ook een kaarsenmakerij. Op de eerste etage is een creatieve afdeling ingericht. Daar worden verpakkingen en artikelen gemaakt. Woordvoerder Bert Middelbos weet namens Promens Care dat er ook workshops worden gegeven in de kaarsenmakerij. De 24 cliënten van Promens Care die werkzaam zijn in Het Ambacht hielden samen met hun begeleiders vorige week nog een kindermiddag en een open huis. “Als je in staat bent om geheel op eigen kracht volwaardig me te tellen in het commerciële hart van Coevorden hoef je niet meer in onderscheid te denken”, zegt Middelbos veelzeggend genoeg.

Auteur

Redactie