Lichtjeswandeling door het Oosterbos

KLAZIENAVEEN

In de donkerste tijd van het jaar brengt Staatsbosbeheer licht in de duisternis met een lichtjeswandeling. Muts op, handschoenen aan en genieten van een mooie wandeling door het donkere Oosterbos bij Klazienaveen.

De wandeling is met lichtjes uitgezet en bevat bovendien een aantal verrassende activiteiten. Dit jaar is er de mogelijkheid om een langere route te lopen. Na de wandeling staan koffie, thee en chocolademelk klaar. Ook kan er een broodje worden gebakken.

Koppelsluis

De startlocatie op vrijdag 24 november is de Koppelsluis aan de Mr. Ovingstraat 87 in Klazienaveen. Deelname kost 2,50 euro voor volwassenen. Voor kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar wordt 2,50 euro betaald. De aanvangstijd is 18.00 uur en de eindtijd is 21.00 uur. Aanmelden via f.blaauw@staatsbosbeheer.nl.

Auteur

Redactie