Julia Hamelink nieuwe Miss Ganzenhoedster

COEVORDEN

Julia Hamelink uit Coevorden is zonet tijdens de 56e Ganzenmarkt verkozen tot de nieuwe Miss Ganzenhoedster. Dat maakte de Coevorder burgemeester Bert Bouwmeester bekend.

Julia is 17 jaar en gaat naar De Nieuwe Veste in haar woonplaats. Demi Weggen (15) werd tweede en Ghislaine Landhuis (15) derde. De Coevordense Fiore Gielen neemt vandaag afscheid als Miss Ganzenhoedster. De verkiezing in hartje Coevorden begon maandagmorgen met de presentatie van de kanshebbers in Hotel Talens. Daarna dreven de dertien deelnemers de ganzen naar de Markt. Vanmiddag staan de verkiezingen Mini Miss Ganzenhoedster en Mini Mister Ganzenhoeder op het programma in Coevorden centrum. Rond de klok van 17.30 uur is een kleurrijk vuurwerk te zien op de Weeshuisweide.

Auteur

Redactie