Julia, Felien en Cedric stralen op Coevorder Ganzenmarkt | Fotoserie

COEVORDEN

Julia Hamelink uit Coevorden is maandagmorgen tijdens de 56e Ganzenmarkt verkozen tot de nieuwe Miss Ganzenhoedster. Dat maakte de Coevorder burgemeester Bert Bouwmeester bekend in de Vestingstad. De stralende Julia is 17 jaar en gaat naar De Nieuwe Veste in haar woonplaats. Demi Weggen (15) werd tweede en Ghislaine Landhuis (15) derde.

De Coevordense Fiore Gielen nam maandag afscheid als Miss Ganzenhoedster. De verkiezing in hartje Coevorden begon maandagmorgen met de presentatie van de kanshebbers in Hotel Talens. Daarna dreven de dertien deelnemers de ganzen naar de Markt.

Mini Miss en Mini Mister

Later op de dag werd de negenjarige Felien Jongbloed gekozen tot Mini Miss Ganzenhoedster. De nieuwe Mini Mister Ganzenhoeder is Cedric van Leeuwen (8). Maaike Tromp en Marle Kempees zorgden voor de vijfde keer voor de presentatie van de verkiezingen. Lees morgen ook de papieren editie van de ZuidOosthoeker.

Auteur

Redactie