Praten over saamhorigheid in Week van de Dialoog

EMMEN/COEVORDEN

De nationale Week van de Dialoog wordt gehouden tot en met zondag 12 november. Er staan in bijna honderd gemeenten dialoogtafels. Ook in de gemeenten Emmen en Coevorden staan dialoogtafels.

Het doel van Emmen en Coevorden in Dialoog is om deelnemers met elkaar in gesprek te brengen. In dit gesprek is er ruimte voor verschillende zienswijzen, voor nieuwe gezichtspunten en voor het onderzoeken van aannames en overtuigingen. Iedereen kan meedoen: jong en oud, werkend of studerend en alles wat daartussen zit. De Week van de Dialoog heeft een jaarlijks wisselend centraal thema. In de gemeente Emmen en Coevorden gaan de deelnemers in gesprek over saamhorigheid.

Maaltijd

Nieuw dit jaar is de Emmer dialoog die op woensdag 8 november wordt gehouden. Tijdens een maaltijd aan de Emmer Meerstraat 205 wordt vanaf 18.15 uur gepraat over saamhorigheid. Deelname kost 5 euro. De Coevorder dialoog wordt gehouden op maandag 6 november vanaf 19.45 uur aan de Wilhelminasingel 13 in de Vestingstad. Deelname kost 2 euro. Meer informatie: www.facebook.com/emmenindialoog, www.emmenindialoog.nl en www.facebook.com/CoevordenInDialoog.

Auteur

Redactie