Mixed Hockey Club Coevorden is actieve vereniging

COEVORDEN/MEPPEN

Mixed Hockey Club Coevorden (MHCC) hield tijdens de herfstvakantie een hockeykamp voor de jeugdleden. Zo’n 35 kinderen verzamelden zich in de Mepperdennen in Meppen voor een gezellig en sportief tweedaags hockeykamp.

Het was voor het eerst sinds lange tijd dat MHCC een hockeykamp organiseerde. Door de aanwas van nieuwe jeugdleden bleek de animo groot. Kinderen tot en met de B-jeugd deden mee. Ouders en leden van de activiteitencommissie zorgden voor het programma en de catering. Na creatieve en sportieve activiteiten, een vossenjacht en een overnachting werden de kinderen op dag twee ’s middags door hun ouders opgehaald. De oudere jeugdleden van MHCC gaan in de zomermaanden doorgaans met hun eigen team op een landelijk meerdaags hockeykamp.

Brede school Som

Ook niet-hockeyers konden tijdens de herfstvakantie aan de slag met hockey, want MHCC verzorgde op verzoek van de Coevorder brede school Som twee clinics voor leerlingen. Op het kunstgras van de hockeyclub op sportpark De Pampert verzamelden de kinderen zich. Trainer Roel Bisschop verzorgde de clinics en is voor sommige kinderen een bekend gezicht. Zij hadden tijdens de Koningsspelen dit jaar ook een clinic gevolgd van Bisschop.

Auteur

Redactie