Popronde in Emmen officieel geopend | Fotoreportage

EMMEN

Cultuurwethouder Robert Kleine (CDA Emmen) heeft zojuist de Popronde in Emmen geopend. Dat deed hij op drums in de oude Emmer melkfabriek - het onderkomen van het CBK. Ook Joost Slijpen van het CBK nam het woord.

In elke deelnemende stad treden op één avond opkomende Nederlandse acts op bij diverse locaties, zoals winkels, galeries, horecagelegenheden maar bijvoorbeeld ook in kerken. Emmen is één van de 41 Nederlandse steden die door de Popronde wordt aangedaan. Vandaag kunnen bezoekers in Emmen genieten van 39 acts uit het hele land, verspreid over 29 locaties in Emmen. De muzikale acts lopen uiteen van singer-songwriters tot hardcore bands, jazz, pop, electronic en hiphop. Het evenement wordt georganiseerd door The Bake Shop. Deze Emmer organisatie heeft als uitgangspunt ‘het ontdekken van lokaal en provinciaal muziek talent en hen een podium bieden’. Organisator Evert Hoven van The Bake Shop vertelt: “Het is altijd prachtig om jong aanstormend talent uit het hele land te ontdekken. We zijn blij dat er zich zoveel verschillende locaties hebben aangemeld om al dat talent te presenteren.” Het feest eindigt met een afterparty met de Amsterdamse electro hiphop act Fata Boom vanaf 01.00 uur in Club SenZa. Kijk voor het hele programma op www.popronde.nl/steden/emmen. De entree is overal gratis.

Auteur

Redactie