Studenten enquêteren voor Emmerhout

EMMEN

Bewoners van de Emmer wijk Emmerhout kunnen de komende weken op straat of in het winkelcentrum studenten van Stenden Hogeschool aantreffen met een enquêtelijst in hun hand. Het bewonersbedrijf Op Eigen Houtje wil namelijk weten welk beeld de inwoners van Emmerhout hebben.

Het bewonersbedrijf gebruikt de resultaten van de enquête om de behoefte van de bewoners beter af te stemmen op het aanbod dat er is. Op Eigen Houtje wil de ontmoetingsplek zijn voor alle inwoners van de wijk Emmerhout. In het bewonersbedrijf worden nu al veel activiteiten georganiseerd door bewoners, organisaties en ondernemers. Er is ook een eetlokaal waar doordeweekse eten geserveerd wordt. Op Eigen Houtje wil meer zijn en meer betekenen voor de wijk. Het moet er bruisen van de activiteiten en de bewoners moeten er graag komen. Anton Bardie, zakelijk leider: “We willen weten welk beeld de mensen hebben van Op Eigen Houtje. Is er behoefte aan een ontmoetingsplek? Waarom komen ze wel of waarom niet?”

Auteur

Redactie