Popronde in aantocht

EMMEN

Elk jaar van september tot en met november vindt de Popronde plaats. In elke deelnemende stad treden op één avond gemiddeld 35 opkomende Nederlandse acts op bij diverse locaties, zoals winkels, galeries, horecagelegenheden maar bijvoorbeeld ook in kerken.

In Emmen kunnen bezoekers dus genieten van 39 acts uit het hele land, verspreid over 29 locaties. De muzikale acts lopen uiteen van singer-songwriters tot hardcore bands, jazz, pop, electronic en hiphop. Het evenement wordt georganiseerd door The Bake Shop. Deze Emmer organisatie heeft als uitgangspunt ‘het ontdekken van lokaal en provinciaal muziek talent en hen een podium bieden’. Organisator Evert Hoven van The Bake Shop vertelt: “Het is altijd prachtig om jong aanstormend talent uit het hele land te ontdekken. We zijn blij dat er zich zoveel verschillende locaties hebben aangemeld om al dat talent te presenteren.” Wethouder Robert Kleine (CDA Emmen) verricht de aftrap op 2 november om 15.00 uur in het CBK. Het feest eindigt met een afterparty met de Amsterdamse electro hiphop act Fata Boom vanaf 01.00 uur in Club SenZa. Kijk voor het hele programma op www.popronde.nl/steden/emmen. De entree is overal gratis. Er spelen donderdag 2 november tijdens de Popronde maar liefst 39 acts op uiteenlopende locaties in het Emmer centrum. Daarmee is Emmen een van de 41 steden die de Popronde aandoet.

Auteur

Redactie