FC Emmen speelt nu al zeven keer onbeslist | Op de voorpagina

EMMEN

FC Emmen kwam vrijdagavond in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Oss. Dat was alweer de zevende puntendeling voor de ploeg van Dick Lukkien. Geen enkele club in de Jupiler League speelde dit seizoen zo vaak gelijk. In totaal werkte FC Emmen tot dusverre elf duels af.

Na een teleurstellende eerste helft kwam de thuisclub in de 58e minuut nog wel op voorsprong via de koppende Cas Peters. Invaller Mario Bilate miste dé kans op 2-0 met een schot op de paal. Twaalf minuten voor tijd kwam FC Oss op gelijke hoogte via Rick Stuy van den Herik, die ook al met zijn hoofd scoorde. Daarvoor kregen Istvan Bakx en Huseyin Dogan al kansen namens FC Oss. Omran Haydary was als invaller voor FC Emmen nog vlak bij de winnende. Bij de Brabanders maakte ex-Emmenaar Niels Fleuren vrijdag zijn opwachting in de defensie. FC Emmen staat nu achtste met zestien punten.

Auteur

Redactie