Beslis mee tijdens rechtszaak in voorstelling Terror

EMMEN

In dit spannende stuk ziet u de rechtszaak waarin een gevechtspiloot wordt aangeklaagd voor de moord op 148 mensen. Na de zitting brengt u uw stem uit.

Is hij de held die een nationale ramp heeft voorkomen of een militair die tegen uitdrukkelijk bevel vele burgerslachtoffers heeft gemaakt? U hoort alle feiten en moet een keuze maken: schuldig of onschuldig. Elke voorstelling kan de uitkomst verschillen. Terror is over de hele wereld een ongekend succes en één van de meest spannende en spraakmakende producties van de afgelopen jaren. In Duitsland heeft het stuk zo’n impact gehad dat de voorstelling live is uitgezonden op televisie.

Jury

In de Nederlandse versie is Jeroen Spitzenberger de piloot, Johanna ter Steege de officier van justitie, Clairy Polak de rechter en u de jury! Elke voorstelling is er een nagesprek met het publiek onder leiding van Clairy Polak. Terror is op zondag 12 november vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie