Griezelige koopavond groot succes | inclusief fotoserie

EMMEN

De koopavond van 26 oktober kan de boeken in als de griezeligste koopavond van Emmen centrum.

Nog nooit liepen zoveel acteurs verkleed voor Halloween door het stadshart. De belangstelling was groots: veel jeugd en ouders met kinderen waren afgekomen op het spektakel. Halloween begint steeds meer te leven in Nederland. Dit zie je direct terug in de bezoekersaantallen voor een avond als deze maar ook in de winkel etalages, steeds meer ondernemers in Emmen centrum haken in op Halloween. Centrummanager Laurens Meijer: "Het is gaaf om te zien dat Halloween echt een happening aan het worden is, dankzij een goede samenwerking met Gerald Janse van Boo at the Zoo konden we dit realiseren." Volgend jaar gaat Boo at the City weer plaatsvinden.

Auteur

Redactie