Keukenteam van Holdert gaat voor titel | Fotoserie

EMMEN

Woonwijkcentrum Holdert in Emmen stond afgelopen week een dag lang in het teken van het Beste Menu van de Zorg 2017. Na acht jaar doet levensmiddelenleverancier Distrivers het dit jaar anders.

In plaats van ergens in Nederland op een beursvloer de teams tegen elkaar te laten strijden in de voorrondes, heeft het bedrijf dit jaar de vijf keukenteams uitgedaagd om te bewijzen dat de ingezonden menu’s ook daadwerkelijk toepasbaar en haalbaar zijn in de eigen zorginstelling. Het keukenteam van Treant Zorggroep was als derde aan de beurt om tijdens de voorronde te bewijzen dat deze zorggroep de titel waard is. De opdracht was duidelijk en de taakverdeling helder. Elk teamlid nam een gang voor zijn of haar rekening.

Gesprekken

Het was de hele dag druk in het restaurant. Dagjesmensen op weg naar het centrum kwamen een vlaai halen of een koffie drinken. Genodigden vanuit Treant Zorggroep en Distrivers schoven bij bewoners aan en dit zorgde voor interessante gesprekken. Welke drie teams zich gekwalificeerd hebben voor de finale tijdens de Dag van de Gastvrijheid op 16 november, wordt op 2 november bekend. De titel en 5000 euro voor de winnende zorginstelling staan op het spel.

Auteur

Redactie