Glazen Huis Emmen gaat voor ‘Guinness Book’

EMMEN/COEVORDEN

Met de openingsstunt van het Glazen Huis in Emmen - dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door ZO!34 in samenwerking met het Drenthe College - probeert de organisatie in het Guinness Book of World Records te komen.

Het is de bedoeling dat meer dan 650 mensen het record van ‘largest game of balloon tag’ gaan verbreken door ballonnen aan de benen van de deelnemers kapot te trappen tot er één laatste deelnemer overblijft. Van 14 tot en met 17 december maakt de streekomroep met hulp van de studenten 24 uur per dag radio en televisie. Het doel van 3FM Serious Request is dit jaar het herenigen van ouders en kinderen in conflictgebieden. Vorige week tourde de organisatie met een versierde wagen naar scholen in Emmen en Coevorden om aandacht te vragen voor de komende editie.

Auteur

Redactie