Tollyfest steunt Marlon met muziekavond | Op de voorpagina

EMMER-COMPASCUUM

Het was zaterdag voor de vierde keer dat het Tollyfest werd georganiseerd. Met het benefietconcert in Emmer-Compascuum is 1222 euro opgehaald voor het goede doel, dat dit jaar de Stichting Bite Back was.

Stichting Bite Back is opgericht om geld in te zamelen voor Marlon Harms uit Emmer-Compascuum. Marlon was een sportief meisje. Turnen en dansen waren haar passies, totdat ze in 2011 ziek werd. Haar leven is daarna nooit meer hetzelfde geweest. Het begon met een beetje vermoeidheid, wat hoofdpijn- en buikklachten, maar sinds september 2015 ligt ze 24/7 op bed. Lopen gaat niet meer, zitten is al zwaar en ook haar school heeft ze moeten opgeven. Marlons ouders hopen dat hun dochter haar oude leven weer terug kan krijgen, maar de onderzoeken en behandelingen zijn duur en worden niet vergoed. Het Tollyfest - opgericht na het te vroeg overlijden van rockicoon Martin Thole - probeerde zo, samen met de bands Rieder, Disagreement en The Wounded (foto) een steentje bij te dragen. Mensen die in contact willen komen met de Stichting Bite Back of geld willen doneren, kunnen terecht op de Facebookpagina Bite Back.

Auteur

Redactie